VIŠTIENOS FAJITA

VIŠTIENOS FAJITA

(6 – 8 asmenims)

Gaminimo trukmė: 45 min.

Sudėtingumas: lengva

 

1 kg vištienos filė

1 pakelis Vegeta Natur auksinei vištienai

2 šauktai citrinos sulčių

4 šaukštai alyvuogių aliejaus

200 g svogūnų

200 g pomidorų

100 g žaliosios paprikos

100 g raudonosios paprikos

280 g saldžių kukurūzų

 

200 ml grietinės

250 ml majonezo

 

8 tortilijos

 

Supjaustykite vištieną plonomis juostelėmis ir apibarstykite Vegeta Natur vištienai. Apšlakstykite citrinos sultimis, 2 šauktais alyvuogių aliejaus ir gerai išmaišykite. Marinuokite apie 20 min.

Likusiame aliejuje pakepinkite svogūnus, sudėkite marinuotą vištieną ir nuo jos likusį marinatą. Kepkite, kol vištiena taps auksinės spalvos, sudėkite kubeliais pjaustytus pomidorus ir juostelėmis pjaustytas paprikas. Troškinkite apie 15 min. kol daržovės suminkštės.     

Sausoje keptuvėje pašildykite tortilijas.

Grietinę sumaišykite su majonezu.

Į kiekvieną pašildytą tortiliją įdėkite mėsos su daržovėmis, kukurūzų ir grietinės bei majonezo padažo. Susukite tortilijas ir nedelsiant patiekite.

 

Patarimas: į tortilijas galima įdėti salotų (paprastųjų ar gūžinių) garbanotosios trūkažolės, paprastųjų sultenių ir kt. lapų.