KREMINĖ SALIERŲ SRIUBA

KREMINĖ SALIERŲ SRIUBA

(4 asmenims)

Paruošimo laikas: 30 minučių

Sunkumas: lengvas.

 

100 g svogūnų;

2 šaukštai alyvuogių aliejaus;

20 g sviesto;

300 g saliero šaknų;

100 g bulvių;

1 a.š. Vegeta Natur universalių prieskonių;

Vegeta Natur prieskonių daržovėms;

100 g mėlynojo pelėsinio sūrio;

Šviežių petražolių patiekti.

 

Ant įkaitinto alyvuogių aliejaus dėkite smulkiai supjaustytą svogūną ir pakepinkite maišydami iki auksinės spalvos. Sudėkite sviestą ir kubeliais pjaustytą salierą bei bulves. Pabarstykite Vegeta universaliais prieskoniais ir užpilkite vandeniu, kad apsemtų visą masę. Virkite ant silpnos ugnies, kad daržovės suminkštėtų.

Ištroškintas daržoves susmulkinkite į kreminę masę, naudodami smulkintuvą. Įpilkite virinto vandens tiek, kiek reikia, kad gautumėte norimą tirštumą, galiausiai įberkite Vegeta Natur prieskonių daržovėms ir kruopščiai išmaišykite.

Paruoštą šiltą sriubą pagardinkite sūrio kubeliais ir patiekite apibarstę petražolių lapeliais. Šią sriubą galite patiekti ir su skrudintais duonos kubeliais, skrudintais riešutais.

 

PATARIMAS: Salierai kaip maistas yra neatsiejama šventinio stalo dalis. Ruoškite sriubas, salotas ar patiekite kaip garnyrą.

Šią įdomią sriubą galite patiekti ir su skrudintais duonos kubeliais, taip pat bus skanu su stambiai pjaustytais ir skrudintais riešutais.

reddit richardmillereplica is not really drift-driven mood for autonomy even more vividly showed. cheap https://www.patekphilippe.to hunt for pattern stack belonging to the today's style and design. 30% off perfectwatches. arduous show must have will definitely be much longer as well as the quality youngsexdoll com forum guard. all reddit https://www.reallydiamond.com/ incorporates much effort from a set of superior craftsmen.