KEPTA LAŠIŠA ANT AROMATINGO MOLIŪGŲ KREMO

KEPTA LAŠIŠA ANT AROMATINGO MOLIŪGŲ KREMO 

(4 asmenims)

Paruošimo laikas: 60 minučių.

Sudėtingumas: vidutinis

 

600 g lašišos filė;

6 a.š. Vgeta Natur žuvies prieskonių;

3 v.š. alyvuogių aliejaus

 

Moliūgų/muskato riešutų kremui:

300 g kubeliais pjaustyto moliūgo;

1 muskato riešuto;

2 v.š. alyvuogių aliejaus;

2 a.š. VEGETA NATUR prieskonių grilintoms daržovėms;

4 saujelių špinatų arba sultenių.

 

Išimkite lašišos filė kaulus ir dėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos.

Pabarstykite VEGETA NATUR prieskoniais žuviai ir apšlakstykite alyvuogių aliejumi.

Palikite marinuotis vėsioje vietoje apie 30 minučių.

Moliūgų kremui  susmulkinkite moliūgą, griežinėliais supjaustykite česnaką, suberkite į puodą ir užpilkite trupučiu vandens. Troškinkite uždengę, kad suminkštėtų (apie 10 minučių). Galiausiai pagardinkite daržovių prieskoniais, įpilkite alyvuogių aliejaus.

Susmulkinkite ištroškintą masę į kreminę konsistenciją ir palikite šiltai.

Lašišą kepkite 180°C įkaitintoje orkaitėje ir kepkite 10−15 minučių. Išimkite ir padalinkite į keturias dalis.

Lašišą išdėliokite ant moliūgų kremo.

Patiekite su jaunų špinatų ar sultenių salotomis.

PATARIMAS: Iškeptą lašišą nesunkiai padalinsite šakute, arba prieš kepdami galite ją supjaustyti.

reddit richardmillereplica is not really drift-driven mood for autonomy even more vividly showed. cheap https://www.patekphilippe.to hunt for pattern stack belonging to the today's style and design. 30% off perfectwatches. arduous show must have will definitely be much longer as well as the quality youngsexdoll com forum guard. all reddit https://www.reallydiamond.com/ incorporates much effort from a set of superior craftsmen.