KALAKUTIENOS RISOTTO SU PIEVAGRYBIAIS

KALAKUTIENOS RISOTTO SU PIEVAGRYBIAIS

(4 asmenims)

Paruošimo laikas: 45 minutės

Sudėtingumas: lengva.

 

400 g kalakutienos filė;

250 g įvairių grybų (shiitake, tamsiųjų grybų, baravykų, voveraičių);

3 v.š. alyvuogių aliejaus;

80 g svogūnų;

2 skiltelės česnako;

320 g Arborio ryžių;

1 a.š. Vegeta Natur universalių prieskonių mišinio;

4 a.š. Vegeta Natur prieskonių vištienai;

50 ml desertinio baltojo vyno;

50 ml grietinėlės;

40 g tarkuoto Parmezano sūrio;

1 v.š. kapotų šviežių petražolių.

 

Kalakutienos filė supjaustykite kubeliais, o grybus – ne itin plonais griežinėliais.

Sukapotą svogūną berkite ant įkaitinto alyvuogių aliejaus ir kepkite iki auksinės spalvos.

Suberkite išspaustą česnaką, prieskonius vištienai ir pjaustytą kalakutieną, maišydami pakepinkite. Tada sudėkite grybus ir toliau kaitinkite, kol išnyks skystis.

Ant kalakutienos pabarstykite nuplautus ir nusausintus ryžius, išmaišykite. Galiausiai pabarstykite Vegeta Natur universaliais prieskoniais, jeigu trūksta pagal skonį pagardinkite druska ir įpilkite vyno. Palaipsniui pildami šilto vandens ir maišydami troškinkite ant silpnos ugnies.

Ryžiai turi išlikti grūdėti (negali būti pervirti).

Įmaišykite kepimo grietinėlę ir nukelkite nuo ugnies.

Risotto apibarstykite tarkuotu sūriu, tuomet papuoškite šviežiai kapotomis petražolėmis ir patiekite iš karto ant stalo.

 

PATARIMAS: į paruoštą rissoto galite įmaišyti sūrio – taip jis bus dar kremiškesnis

 

reddit richardmillereplica is not really drift-driven mood for autonomy even more vividly showed. cheap https://www.patekphilippe.to hunt for pattern stack belonging to the today's style and design. 30% off perfectwatches. arduous show must have will definitely be much longer as well as the quality youngsexdoll com forum guard. all reddit https://www.reallydiamond.com/ incorporates much effort from a set of superior craftsmen.